Luuunch!

Vad passar inte bättre innan en kinesiska lektion, om inte kina mat? Mums!


Pink

 
 
 
Ja detta är mina naglar, mitt nagellack från gina tricot, och mina bilder.
Alla bilder är tagna av mig om inget annat skrivs.

Godmorgon, är du på väg snart?

Jag längtar efter dig älskade vår, please come soon.
 
 
 
Tog dessa två bilder i torsdags innan skolan, alltså det var så sjukt skönt i solen,
snacka om att jag längtar till våren!
 
På tal om värme, så åker jag förhoppningsvis till Coz i Grekland i sommar!
 

Världens sämsta och världens bästa

Hej på er! Jag har haft en lugn pch stillsam helg. Meningen var att jag skulle tränat både igår och idag men det har kommit småsaker ivägen.

Imorgon är det ännu en gång måndag, villet innebär en hel lång vecka med plugg men även med klasskamraterna. Jag har världens bästa klasskompis, som även är min närmsta vän. Sedan har jag världens sämsta klasskompisar. Jag förstår verkligen inte hur man kan utelämna någon när en person är ensam? Det blev jag utsatt för förra veckan, det var så deprimerande att jag gick hem. Självklart pratar jag inte om alla, och självklart är jag själv inget helgon men jag vet att jag aldrig skulle frysa ut någon.. Hoppas någon av dem som gjorde såhär mot mig läser detta, hjärtlösa fanskap!!

P.s jag saknar mina gamla klasskamrater från burgården <3<3<3


Outfit

Kofta från gina, tisha från monki, strumpbyxor från lindex och palladium från palladium


Jag hatar detta, ångest!!

Jag hatar verkligen att behöva komma hem efter en skoldag, trött i både kropp och sinne (jag vet, värsta redbull repliken typ) och sätta sig och plugga i flera timmar till.. Har två, TVÅ prov imorgon :(

Godnatt sålänge från glasögonorm


Jag vill inte!!

Det ryktas om att det ska bli kallt igen, jag orkar inte, jag vill inte!

Det har varit ganska mildt nu i två veckor, och självklart var det skinnjackan som åkte på och vinterjackan av.. Nu åker skinnjackan av ännu en gång och vinterjackan på, suck! Tjocka äckliga vinterjacka, låt mig vara!!!

En kopp thé gör iallafall susens efter väntan på bussen i 18 minuter


Så himla trött!

Första skoldagen över, check!

Jag började 12.30 idag, ställde klockan på 10.00 och jag fattade nog inte ens själv att jag var vaken. Det tog mog ett tag att kliva upp ur sängen, sådär en halvtimma men det är väl inget haha.
Klev in i duschen och pigg var jag därefter som en fisk i vattnet.

Det känns verkligen att man har haft lov, vart vaken till 03 på nätterna, ännu senare dom dagarna man vart och festat. Och som grädde på moset stiger man upp sådär 13.00 och där var den dagen det.

Men nu jävlar blir det att falla tillbaka till plugg och träning, värt!


Iphoneskal

Jag har aldrig under min tid med min älskling vart fäst vid kläder till min iphone haha. Eller ja, iallafall inte förräns fram till förr förra veckan eller så.. Men har skaffat på mig några under en väldigt kort period. Love it!
 
 
 
 
 
Så hittar jag inte resten av bilderna, typical me eller något. Men visst var ugglan typ skit söt? hihi

Hur man skriver en eller ett cv och personliga brev

 
Om du ska söka jobb kan det vara bra att gå in på arbetsplatsens hemsida och kolla vad dom söker. Där kan det till exempel stå saker som om du behöver körkort, om du behöver tidigare erfarenheter (och isåfall vilka) eller vad dom inriktar sig på. Sedan skriver du ditt CV och ditt personliga brev utefter detta. På deras hemsidor kan det även stå om du ska ha med dig endast ett CV, eller endast ett personligt brev eller både och OSV.

Bilden ovanför visar mitt CV/Personliga brev, vilket jag skrev när jag var 16 år, alltså 2010. Jag skulle bara söka ett extrajobb på Mc Donalds så jag valde att skriva mitt personliga brev i mitt CV. Någon vecka senare ringde dom mig och jobbet var mitt!

Jag jobbar inte längre på Mc Donalds, eftersom att dom stängde ned just där jag jobbade. Är ute efter nytt jobb och har suttit hela kvällen med dessa förbaskade CV:n och personliga breven så jag hoppas jag har ett nytt jobb inom snar framtid. Detta var i vilket fall som helst varför jag valde att dela med mig utav mina tips.

Tokigt

 
 
 
Tappade min burk med panodil, locket var förstås öppet så att alla tabletter skulle hamna utanför, och då såg jag bara att detta kunde bli en knasig bild. Systemkameran i högsta hugget!
 
Btw, skadade armen i helgen, därav mitt panodilkäkande mohaha!

Så himla roligt!

I fredags fyllde ju Emma 18, och det firade vi med mat på ett ställe i Linnéstaden, Vin o pasta. Där blev det ett glas rött och pasta, mumma!

Efter det blev det utgång för mig och Emma eftersom att vi var de enda som var 18. Vi hamnade vid vasa, på ett ställe som heter Källarn. Supermysigt verkligen! Träffade bland annat Sandra och så en massa andra vänner och vänner som jag inte träffat på år och dár.

Det blev rätt svängigt och en hel del alkohol men fyfan vad kul jag hade!


Nagellack ftw

Köpte tre nagellack från gina tricot förra veckan, 1 för 39 och 3 för 99. Färgerna var skitfina så jag tänkte varför inte?

Dem torkar supersnabbt, dom är matta (älskar matta färger, oh lord) och hur fräcka som helst till vår/sommar tilö brunbränd kropp och tuffa sommarkläder!


Utgång på ingång!

Har precis duschat och snart så skall jag göra mig själv till en prinsessa haha! Med massa bodylotion, lite parfym, smink, nytt nagellack, hmm undrar vilken färg?

Ska nämligen fira en klasskompis som fyller 18 idag, Emma. Det blir vin och pasta och eventuell utgång på ingång med Sandra bland annat efter maten.

Det blir nog en trevlig kväll 😊


Subway

Sitter på subway med min bästa vän och pratar om allt mellan himmel och jord. Vi har varit och tränat på sportlife, eller ja nordic wellness som det tydligen heter nu haha. Gött med mat!


Shallow Hal

Sitter efter ett par timmar ute i kylan med Sandra, i soffan framför TVn med grillchips, tea och ett glas coca-cola 😊

Skall strax kolla på Shallow Hal / min stora kärlek med Jack Black. Blev tipsad av en kompis som sa att denna filmen är kanon 👌


Gott nytt år!

Jag lämnar ett underbart 2012 bakom mig och välkomnar istället 2013! Gott nytt år på er 🎉


RSS 2.0