Flowers # 1









This beautiful nature, photographed by me

When the heaven turns out white


Sorry for being lame

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har ägnat så mycket tid till solen!! Nej men man måste ju passa på o vara ute när det är så jävla härligt väder, eller hur?! Sen väntar jag på min nya header och layout som min kompis emma fixar till mig!

Just nu sitter jag och redigerar bilder som jag tagit, planerar min 18års fest och lite så. Eftersom att jag skall vara borta i tre veckor innan dess så måste planeringen och inbjudningarna ske nu.




Underbara soliga Göteborg

Sitter ute på solgården och solar med bästi. Helt jävla underbart! Har haft en lektion sen klockan 08 imorse och skall ha en till om ca 30 minuter :)


16 dagar kvar

Godmorgon!! Jag vaknade klockan 08.00 på min lediga dag! För en vecka sen hade jag klagat, men nu går det inte ens att sova då solen tränger igenom varenda springa i fönstrerna, den lyser till och med igenom gardinerna haha.

Är hur pigg som helst, sitter framför datorn och lyssnar på sjukt härlig musik. Skall strax äta frukost och sen ska jag faktiskt plugga, skriva klart mitt historia arbete och läsa ut min engelska bok. Efter det bär det av till skolan för att skriva ut lite papper, mina bläckpatroner hemma är sluut :(

Nu är det bara 16 dagar kvar till Málaga, tiden går så sjukt snabbt och jag har inte fixat mitt pass ännu! Det är blanketten till passet som jag skall skriva ut i skolan idag. Så på fredag skall jag fixa detta.

Ha en uunderbar dag i solen, puss


Eurovision song contest 2012

Jag sitter just nu i soffan med min mamma och kollar på eurovision song contest, jag har aldrig skrattat så mycket åt dessa bidrag... Finland sjunger på svenska (jag vet att svenska är ett officielt språk i Finland men ändåååå?!) Albanien skriker, Rysslands bidrag bestod av ca 6 tanter, typ 100 år? Montenegro sjöng inte, de rappade/pratade om euro?

Ja ni fattar, men jag hoppas starkt på Loreen som sjunger på torsdag!! Låten må vara uttjötad but still. Heja Sverige


Skönhetstips - Håret

Tänker väldigt mycket på mitt utseende, inte dagligen då jag ibland sätter upp håret i bulle, när jag inte orkar fixa mig helt enkelt. Så därför tänkte jag dela med mig av egna erfarenheter, och som jag läst lite om, Idag vankas det HÅÅR!

Skönhetstips no 1.

Gillar du att styla håret med plattänger/hårfön/locktänger?
Då skall du självklart skydda ditt hår med värmeskydd, det finns spray, olja osv, själv använder jag Moroccan Oil, super bra! Annars slits håret, men nu kan du få glans i håret, och lockarna tex håller sig mycket längre!

Skönhetstips no 2.

Det är inte bra att duscha håret varje dag, det sliter jättemycket och det blir fett direkt!! Så sluta upp med detta om du inte vill ha fett hår. Får du fett hår ändå, av andra anledningar så skall du använda torrschampoo, Detta sprutar du i håret och och sen är det bara till att gnugga ut det.

Skönhetstips no 3.

Sov inte med toffs i håret, det sliter sjukt mycket! Speciellt ''bulle''! Använd gärna toffsar som inte sliter på håret till vardags. Vet inte riktigt vad dem heter, men det är bara till att fråga i affärerna, finns på Åhlens, Kicks, H&M, you name it!

Hope you liked it



This is my hair, looooooveee


Vasaplatsen med bästi

Hej på er! Sitter vid vasaplatsen i solen o fotar, sjukt härligt väder! Jag vill verkligen inte hem o plugga nu... Snacka om att man längtar till Málaga!! Det är ju bara 17 dagar kvar :D

Hade matte nationella idag också, det var sjukt svårt men ett godkänt skall jag nog kamma hem!


Nationella prov i matte

Jag blev så besviken för en stund sedan!  Fick reda på att jag har nationella prov i matte imorgon och jag trodde att det var nästa onsdag egentligen, suck (!!) Har vart sjuk i två veckor, missat en del matte på sistone och trodde jag skulle hinna med o räkna lite till innan provet, usch detta ger mig en dålig kinda feeling...

Jag får hålla alla mina tummar, stenhårt, krama dem hela natten och bara hoppas på att det går så bra som möjligt. Jag skall göra mitt bästa iallafall!

Jag skall in och duscha nu, fräscha upp mig lite. Det har vart så jäkla varmt idag (sköööönt, underbart) men det blir så svettigt och äcklig, på sommarn måste man duscha typ två gånger om dagen haha






Morgan & Ola-Conny

Haha nu skall jag sitta en timma framför tvn och kolla '' En stark resa med Morgan och Ola-Conny!!
Hur sköna är inte dom då? Kan knappt någon engelska, men fan vad goa gubbar!!

Ett program för dig som vill skratta lite, och jämför nu inte med ''vänner'' eller ''two and a half men''.
Detta är ett svenskt program, oftast äldre som kollar men jag diggar dessa killar haha



Kanal 5, 20.00

All that i'm after is a life full of laughter, as long as i'm laughing with you




18 dagar kvar!!!

Jag har väntat och väntat och väntat!!! För ca sju månader sedan köpte jag min biljett till Málaga, och idag är det endast 18 dagar kvar. Det är helt sjukt vad jag har längtat, jag brukar lixom inte åka utomlands så det är lite speciellt. Jag älskar Spanien, min dröm är att flytta dit, so u see, i'm very exited about this trip.

Jag skall åka den 8:de maj, där på flygplatsen väntar min mormor på mig som åker ner den 3:e. Jag åker ner tillsammans med min syssling Julia och hennes mamma. Den 14:e kommer min mormors väninna ner. Den 15:e åker Julia och hennes mamma hem, och nu kommer det allra bästa - Den 15:de kommer min bästa vän Emelie ner!!!!!! Fyfan vad kul vi skall ha! Inte för att Málaga är värsta feststället men gud vad jag skall sola och bada!! Men sedan väntar dagen som vi alla vet skall komma, den 25:e juni, dagen då jag och Emme åker hem igen till Götet. Må gudarna vara med oss, för jag vill att det skall vara varmt och skönt när jag kommer hem.

Men inte skall jag deppa för det, den 29:e juni, alltså fyra dagar efter hemkomsten fyller jag 18 år, och detta skall firas! Sa någon underbar sommar eller?!


Lillebror två år idag!

Grattis till min gullibulle som fyller två år idag! Tiden går så otroligt fort, det känns som om det vore igår som jag var och hälsade dig välkommen till världen.





Minä rakastan sinua

Hatar att skriva prov när jag är sjuk

Sitter i skolan på engelska lektion, sjukt tråkigt men thats life. Fick tillbaka mitt engelska nationella prov nu - listening... På provdagen gick jag bara till skolan för att göra provet och sen valde jag att gå hem o inte vara med på resten av lektionerna eftersom att jag var sjuk. Jag tycker inte att man skall behöva skriva ett NP när man är sjuk, men det finns tydligen inga extra provtillfällen... Idiotiskt!!!! Här ser ni mitt underbara resultat


I think my alarm clock is a bit jealous of me and my lovely bed

Jag hatar denna jävla alarmklockan!!! Låt mig sova lite till snälla?  Klockan är nu halv sju och jag skall strax hoppa in i duschen, sedan blir det lite frukost och sen väntar spårvagnen som skall ta mig till skolan. På schemat idag:

* Skola, tre lektioner - engelska svenska och spanska

* Efter skolan bär det av till något bibliotek med Emme för att låna bok (obligatoriskt, inte frivilligt haha)

* Hemfärd, plugget väntar - har rätt mycket att göra nu innan skolan slutar suck (!!)

18 dagar kvar till Málaga!!!!!!!!!!!!!!!



Dags för några timmars sömn

Nu var det åter igen dags för en natts sömn. Det skall bli skönt, det har vart en lång dag. Imorgon väntar skolan som vanligt, med tre lektioner på schemat - engelska svenska och spanska, en riktig språkdag!

Sov så gott allesammans             



Femtioelfte gången gilt?

Nu var det dags igen för en alldeles ny blogg! Jag vet helt ärligt talat inte hur många gånger jag har skapat mig e nny blogg, men det händer alltid något som gör att jag måste ta bort dem. Denna gången var för att jag påmindes av minnen jag inte ville bli påmind utav. Sen är det även så att jag inte vill ha en blogg där det finns två olika förhållanden, ett för mer än ett år sedan och nu mitt nuvarande då.

Presentation

Jag heter Amanda, min blogg heter ladyy. Anledningen till namnet ladyy är för att min pojkvän jämt & ständigt kallar mig för detta vilket jag tycker är rätt sött. Jag bor i Göteborg, läser första året på gymnasiet och läser det humanistiska programmet - världens bästa program. Jag älskar att fota & skriva, umgås med familj,vänner & pojkvän. Jag skall försöka dela med mig av så mycket foton som möjligt, då jag själv vet hur tråkigt det kan vara att läsa ett bildlöst inlägg. Jag följer bloggar lika mycket som jag själv bloggar.

Hare gött stenskött!


RSS 2.0